BERNIE’S BEACH CLUB

Wegens een besloten evenement zijn wij op zaterdag 16 september gesloten. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Voor vakantie in eigen land kies je deze zomer Bernie’s Beach Club als bestemming, gelegen aan de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Met een eigen parkeerterrein, ligbedden en een privézwembad geniet je er in alle rust van het seizoen.

Centraal op het strand vind je de buitenbar, waar je terecht kunt voor het bestellen van een hapje en een drankje. Op het menu worden toegankelijke gerechten van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs aangeboden.

Bernie’s Beach Club is een strandtent van tijdelijke aard, in 2018 zal het plaatsmaken voor een nieuwe gelegenheid gelieerd aan het circuit.

BERNIE’S MENUKAART

Op de menukaart van Bernie’s Beach Club staat gevarieerd comfort food met een zomerse twist, zoals een klassiek club sandwich, salades en burgers.
De drankenkaart is gevuld met een breed assortiment verfrissende dranken, uiteenlopend van speciaalbieren tot de champagnes van Moët & Chandon en van frisdrank tot een ijskoude rosé. Cheers!

BOEK JOUW EVENT

Het is mogelijk om bij Bernie’s Beach Club een evenement te organiseren. Heb jij binnenkort een bedrijfsuitje op het programma staan? Organiseer je een borrel voor je verjaardag? of wil je een te gekke dag op het circuit combineren met een diner op het strand? Bij Bernie’s Beach Club geven we jouw gasten de ultieme zomerbeleving. Zelfs als het weer het niet toelaat! Neem voor meer informatie contact op met onze event afdeling.

CONTACT

Bernie’s Beach Club
Boulevard Barnaart 65
2041 JA Zandvoort

 
Bernies Beach Club is dagelijks vanaf 09:00 uur open voor lunch en diner.
Instagram